WIE BEN IK

Mijn naam is Esther Langhout. Woonachtig in de Blesse met man en zoon en dochter. Vlakbij de Blesse Heide, hier loop ik regelmatig met onze hond. Wandelen is een grote hobby van mij. Op dit moment ben ik gestart met het Pieterpad lopen. Een mooie uitdaging!

In 2019 heb ik ernstig nierfalen gehad, waardoor ik mijn oorspronkelijke werk niet meer kon doen. Ik werkte met licht verstandelijk beperkte jongeren op een appartement trainingscentrum, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. In 2022 werd duidelijk dat ik dit werk niet meer kon doen, wat maakte dat ik mij meer heb kunnen focussen op het geven van massagetherapie en daardoor kan ik mij weer nuttig maken. Mijn levensinstelling om “niet bij de pakken neer te gaan zitten” heeft mij gebracht waar ik nu sta. Het leven omarmen zoals het je toekomt is waar ik voor sta.

 

Wat kan massage-behandelingen voor jou betekenen?

Mijn passie voor massage is begonnen met voetreflex en de resultaten die dat bracht. Vervolgens heb ik mij verder ontwikkeld in dit vak en sinds 2014 heb ik een Shiatsu praktijk aan huis, onder de naam “Esthers Alternatief”. Daarmee bied ik een andere manier van klachtenbenadering naast de reguliere behandelingen die cliënten bij collega’s krijgen. De cliënt staat bij mij centraal en op basis van de klachten maak ik een maatwerkbehandeling, waarbij ik meerdere technieken gebruik. Mijn behandelingen zijn er voor lichaam en geest. Het mooiste in mijn vak vind ik om mensen weer lekker in hun lijf te laten voelen.

xxxx

In het menu 'Contact' staat hoe je me kunt bereiken voor vragen en/of voor het maken van een afspraak.