ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

Een energetische therapie is de verzamelnaam voor alle therapievormen die werken met energieën, intentiekracht, healing of andere spirituele methodes. Simpel gezegd is energetische therapie het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Let op: energetische behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

 

Reiki:

Reiki werkt niet met persoonlijke energie, maar met energie uit de kosmos. kosmische energie stroomt  door hetlichaam en geest als door die van derden en wordt zowel door handoplegging als vanop een afstand gestuurd. Zo worden disharmonieën in alle lichaamsdelen opgeheven. Reiki heeft een positieve invloed op alles waar energie aan te pas komst.

Reiki is voor diegenen die erin geloven vooral een positieve en deugddoende ervaring. Het gaat daarbij niet zozeer om een behandeling, maar om een manier van leven om rust en evenwicht te vinden. Een reiki behandeling is ook geschikt voor wie niet ziek is maar rust en ontspanning nastreeft. 

 

Access Bars:

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je leven.

 

Wat is een Metamorfose massage?

De naam Metamorfosemassage klopt niet met het beeld wat men verwacht bij de naam massage. Het is niet een “massage” zoals een masseur het geeft. Metamorfose massage is een behandelmethode en een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording, spirituele en innerlijke groei. De behandelmethode bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd.